Otvárač na plechovky Vitility VIT-70210110

Otvárač na plechovky Vitility VIT-70210110

Viac informácií >>
Informácie o prudukte:
Kategória: Bytové doplnky
Dodavateľ:Vitility
Cena:8.99 €
Otvárač na plechovky Vitility VIT-70210110 3 (60%) 48 x hodnotené

Otvárač na konzervy a plechovky vám umožní otvoriť plechovku/konzervu s očkom takmer bez námahy a s menšou silou. Otvárač na konzervy má širokú rukoväť, na držanie držiaka nepotrebujete jemné motorické schopnosti. Rukoväť má tiež protišmykovú štruktúru, vďaka čomu sa pohodlne a pevne drží. Na konci otvárača je háčik, ktorý zaháknete za očko na plechovke, jednoducho zatiahnete za otvárač smerom k sebe a otvoríte plechovku.


  • Tescoma Nôž univerzálny MOVE, 12 cm
    Tescoma Nôž univerzálny MOVE, 12 cm

    Kuchynský nôž s ochranným puzdrom na cesty aj na domáce použitie. Na bezpečné prenášanie a skladovanie majú čepele nožov MOVE plastové ochranné..

    9.49 €
  • Wenko Rezačka potravinovej fólie Perfect-Cutter
    Wenko Rezačka potravinovej fólie Perfect-Cutter

    Perfektný pomocník na rýchle rezanie potravinovej fólie alebo alobalu. Jednoduché použitie vďaka pružinovému mechanizmu. Jednoducho vytiahnite fóliu,..

    18.49 €
  • TESCOMA otvárač UNO VINO
    TESCOMA otvárač UNO VINO

    Vynikajúci pomocník pre jednoduché otváranie všetkých typov vínnych fliaš vrátane kalifornských fliaš so širokým okrajom i luxusných a archívnych..

    14.99 €
  • Lamart LT2133 nôž na chlieb 20cm Yuyo
    Lamart LT2133 nôž na chlieb 20cm Yuyo

    Kvalitný nôž s veľmi ostrou čepeľou a ergonomicky tvarovanou rukoväťou pre maximálny účinok a bezpečné použitie. Neovplyvňuje vôňu a chuť..

    4.99 €


Hľadáte Kuchynské nože? V oddelení bývanie a doplnky | bytové doplnky | doplnky do kuchyne | kuchynské náradie a príslušenstvo môžete objaviť otvárač na plechovky vitility vit-70210110!
© 2024Kontakt