Kuchynský nôž na mäso so zahnutou rukoväťou Vitility VIT-70210140

Kuchynský nôž na mäso so zahnutou rukoväťou Vitility VIT-70210140

Viac informácií >>
Informácie o prudukte:
Kategória: Bytové doplnky
Dodavateľ:Vitility
Cena:20.49 €
Kuchynský nôž na mäso so zahnutou rukoväťou Vitility VIT-70210140 3,5 (70%) 52 x hodnotené

Kuchynský nôž radu All Vitility so zahnutou rukoväťou je vhodný na krájanie mäsa s minimálnym úsilím. Uhlová rukoväť drží ruku, zápästie a rameno v prirodzenej (anatomickej) polohe, ktorá zabraňuje nadmernému namáhaniu zápästia a s tým súvisiacim bolestiam a/alebo zápalu.Hoci sú nože radu All Vitility vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, sú ľahké, rukoväť sa pohodlne drží a je vybavená protišmykovou vrstvou.


  • Tescoma Flambovacia pištoľ GrandCHEF
    Tescoma Flambovacia pištoľ GrandCHEF

    Vysoko kvalitná pištoľ GrandCHEF pre flambovanie cukrárskych výrobkov, karamelizovanie cukru, gratinovanie syra, opekanie zeleniny, prípravu chrumkavej..

    31.49 €
  • Tescoma Nôž porciovací GrandCHEF, 20 cm
    Tescoma Nôž porciovací GrandCHEF, 20 cm

    Špičkové kuchynské nože umožňujúce profesionálne držanie. Rukoväti a čepele nožov GrandCHEF sú spojené hladko a bez výstupkov, prechod medzi nimi..

    19.49 €
  • Orion Škrabka na sklokeramickú dosku 3NB
    Orion Škrabka na sklokeramickú dosku 3NB

    Škrabka vám pomôže odstrániť diaľničné známky z okien vášho auta, v kuchyni s ňou ľahko a perfektne očistíte nečistoty na varnej doske, pomôže..

    5.49 €


Hľadáte Kuchynské nože? V oddelení bývanie a doplnky | bytové doplnky | doplnky do kuchyne | kuchynské náradie a príslušenstvo môžete objaviť kuchynský nôž na mäso so zahnutou rukoväťou vitility vit-70210140!
© 2024Kontakt